Категории Информация
Кассы Добавить событие
Баллада о любви
02 февраля 2024

Баллада о любви

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

О событии

Нова режисерська робота Павла Гончарова «Балада про любов» присвячена творчості пісенного генія України Володимира Івасюка.

Як відомо, автор та співавтор понад 100 пісень загинув тридцятирічним, і обставини тієї трагічної смерті дотепер не з’ясовані.

У творчій скарбниці назавжди молодого автора — справжні народні хіти на всі часи: «Червона рута», «Балада про дві скрипки», «Водограй», «Пісня буде поміж нас» та інші.

Але на глядача чекає не концерт. «Балада про любов» — це музична вистава, зіграна героями пісень Володимира Івасюка. І всі їхні діалоги теж із першоджерел, адже саме пісенні рядки режисер вклав у вуста акторів. Та це не окремі репліки, а оригінальні діалоги, які, зрештою, й формують текстову частину дійства.

Як зазначив Павло Гончаров, його музична вистава, або ж навіть мюзикл, є закінченою сценічною дією із сюжетною лінією та фабулою. Але не чекайте в його роботі класичної історії любові хлопця до дівчини чи навпаки, у ній це почуття багатовимірне. А ще у «Баладі про любов» є своя «вистава у виставі», і йдеться у ній про легендарну червону руту...

Предварительный заказ
Заявка на промо-код