Категорії Інформація
Каси Додати подію
Балада про любов
02 лютого 2024

Балада про любов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

Про подію

Нова режисерська робота Павла Гончарова «Балада про любов» присвячена творчості пісенного генія України Володимира Івасюка.

Як відомо, автор та співавтор понад 100 пісень загинув тридцятирічним, і обставини тієї трагічної смерті дотепер не з’ясовані.

У творчій скарбниці назавжди молодого автора — справжні народні хіти на всі часи: «Червона рута», «Балада про дві скрипки», «Водограй», «Пісня буде поміж нас» та інші.

Але на глядача чекає не концерт. «Балада про любов» — це музична вистава, зіграна героями пісень Володимира Івасюка. І всі їхні діалоги теж із першоджерел, адже саме пісенні рядки режисер вклав у вуста акторів. Та це не окремі репліки, а оригінальні діалоги, які, зрештою, й формують текстову частину дійства.

Як зазначив Павло Гончаров, його музична вистава, або ж навіть мюзикл, є закінченою сценічною дією із сюжетною лінією та фабулою. Але не чекайте в його роботі класичної історії любові хлопця до дівчини чи навпаки, у ній це почуття багатовимірне. А ще у «Баладі про любов» є своя «вистава у виставі», і йдеться у ній про легендарну червону руту...

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код