Категорії Інформація
Каси Додати подію
Всі миші люблять сир
14 квітня 2024

Всі миші люблять сир

Ціна: 70-150 грн

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234
Купити квиток

Замовити квитки на "Всі миші люблять сир"

Тривалість події — 70 хвилин.
14 квіт., неділя

Про подію

Зворушлива історія про кохання та дружбу "Всі миші люблять сир" у Черкасах

Дитяча музична вистава, яку точно не можна пропустити - "Усі миші люблять сир" за мотивами казки Дюли Урбана. А подивитися її можна в Черкаському театрі ім. Т.Г. Шевченка 30 квітня.

"Усі миші люблять сир" - це класика, яка вчить бути дружніми та щирими один до одного. З огляду на те, що подія музична, вона сприятиме розвитку художнього смаку... Утім, якщо говорити простіше, ця вистава точно сподобається дітям!

І вже зараз необхідно бронювати місця та купувати квитки, і чудово, що зробити це ви можете просто на цій сторінці. Крім того, з сайтом "Kontramarka" у вас є можливість подивитися всі події Черкас.

Сюжет музичної казки

Історія, яка описана в казці "Всі миші люблять сир", схожа на сюжет із Шекспірівської трагедії "Ромео і Джульєтта". Тільки головними героями казки стають миші, які живуть у сироварні в Парижі.

Як і в Шекспірівській трагедії, тут є два клани, які ворогують між собою. У виставі "Всі миші люблять сир" - клан сірих і білих мишей.  Є тут і закохана пара: з боку сірого клану — син Шома, з боку білого — дочка Фружі.

Закохані намагаються примирити свої родини, але їхні спроби безрезультатні. Розчарувавшись, Шома і Фружі наважуються звернутися до кота Мага по допомогу. Цікаво, що з цього вийде? Та не будемо описувати подробиці, скажемо лише, що історія закінчиться добре. Тож сміливо приводьте дітей і насолоджуйтеся музичною виставою!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код