Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 травня 2022

Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури «Дружба народів»
м. Черкаси, б-р Шевченка, 249

Про подію

Увага!

Подія відбудеться згідно з запровадженими в Україні карантинних норм і рекомендацій МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Організатор події просить взяти до уваги, що у деяких «зонах» необхідно мати при собі сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19, або ж негативний ПЛР- Експрес-тест з виявлення антигену Sars-Cov-2.

Дмитро Романов в Черкасах!

19 травня 2022 року у Палаці культури “Дружба народів” відбудеться сольний концерт стендапера Дмитра Романова в Черкасах з новою програмою SELFMADE. Корінний одесит добре знається на гуморі, адже свій шлях артист почав ще у студентські роки, коли грав у КВК. Тепер він володар аншлагів та мільйонних переглядів у мережі інтернет. Задля цього комік пройшов шлях довжиною у 15 років і не зупиняється ні на хвилину. На черзі - новий всеукраїнський тур!

Головна тема жартів Дмитра - це оточуюче нас життя. Не все в ньому буває гладко, але Романов завжди обирає світлу сторону гумору і уникає грубих слів та брутальності. Адже їх і так багато. Комік же бачить своє завдання у тому, щоб завдяки сміху робити людей щасливими.

Стендап-концерт з програмою SELFMADE

Один з улюблених прийомів артиста - самоіронія. Дмитро не гребує посміятися над самим собою і робить це відкрито та щиро. Саме тому кількість його шанувальників невпинно зростає. На вас чекають неймовірні емоції, м’який гумор та чудовий настрій. Життя веселе, варто лише подивитися на усі події під певним кутом.

Щоб потрапити на концерт Дмитра Романова в Черкасах, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Черкас шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Черкасах? На концерт Дмитра Романова!

  1. Відомий стендапер з Одеси
  2. Нова програма
  3. Тільки делікатний гумор
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код