Категорії Інформація
Каси Додати подію
Нино Катамадзе
10 жовтня 2021

Нино Катамадзе

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури «Дружба народів»
м. Черкаси, б-р Шевченка, 249

Про подію

Ніно Катамадзе в Черкасах!

10 жовтня 2021 року Палац культури "Дружба народів" приготував своїм гостям справжній сюрприз - концерт самої Ніно Катамадзе в Черкасах. У широкому спектрі імен сучасної естради ім'я зірки виділяється особливим шрифтом. Лише одиниці виконавців досягають подібних висот. Органічне запозичення етнічних мотивів, які часто вбудовані в джазову та різнопланову музичну палітру композицій Ніно, є тільки частиною рецепту незмінної популярності цієї співачки і композитора. Її музика пізнавана, але ні на що не схожа. Другою частиною рецепту успіху є вокал.

Концерт грузинської суперзірки

Вокал рідною для зірки грузинською мовою. Свої неймовірні композиції вона виконує виключно на ній. Це нітрохи не заважає слухачам з усього світу легко сприймати емоційне забарвлення і образи, закладені в творчості і мелодиці своїх композицій Ніно. З 1999 року співачка співпрацює з відкритим всьому новому музичним колективом Insight, що в свою чергу принесло їй широку популярність в рідній країні і далеко за її межами.

Щоб потрапити на концерт дивовижної Ніно Катамадзе в Черкасах, купуйте квитки на сайті і в оффлайн в касах міста. Безліч цікавих концертів в афіші Черкас чекають свого глядача на сторінках нашого сайту.

Яку подію ні в якому разі не можна пропустити в Черкасах? Концерт неперевершеної Ніно Катамадзе!

  1. Зіркова грузинська виконавиця
  2. Джазові полотна з етнічними мотивами
  3. Співучий оксамитовий вокал і харизма співачки
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код