Категорії Інформація
Каси Додати подію
На Миколая чекаємо, Новий рік зустрічаємо
02 січня 2024

На Миколая чекаємо, Новий рік зустрічаємо

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

Про подію

Приходьте з дітьми на виставу "На Миколая чекаємо, Новий рік зустрічаємо" в Черкасах

У театрі ім. Т.Г. Шевченка буде показана вистава для тих, хто вірить у диво та казку - "Миколая чекаємо, Новий рік зустрічаємо". Артисти театру розігруватимуть її з 18 грудня по 30 грудня, тож у вас точно буде час привести дитину на чудовий виступ.

Хто обов'язково має відвідати виставу? Якщо ваші діти поводилися добре цього року, тоді ви, як батьки, просто зобов'язані подарувати їм казку. І краще це зробити в театрі ім. Т.Г. Шевченка. Тож не зволікайте та купуйте білети — їх ви можете придбати саме тут. 

Новорічна програма театру ім. Т.Г. Шевченка в Черкасах

Вистава "Миколу чекаємо, Новий рік зустрічаємо" обіцяє бути святковою — з героями казок, вбраною ялинкою, святим Миколаєм, музикою і, без сумніву, з кумедними пригодами, у яких діти зможуть взяти участь. Ну що ще потрібно?

Але в грудні, як і в наступні місяці, в репертуарі театру ім. Т.Г. Шевченка є багато інших дитячих вистав, розклад яких, до речі, можна подивитися тут. Таким чином легко планувати сімейне дозвілля наперед. Але поки що ми в очікуванні святого Миколая. Цікаво, що він приготував для вас та для вашої малечі? Дізнаєтесь на виставі! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код