Категорії Інформація
Каси Додати подію
T-Fest
05 серпня 2021

T-Fest

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ібіца (Ibiza) нічний клуб
м. Одеса, пляж Аркадія (центральна алея)

Про подію

Т-Fest в Одесі!

5 серпня 2021 року у нічному клубі Ібіца (Ibiza) відбудеться концерт Т-Fest в Одесі! Вже після першого альбому “0372” співак став учасником музичного об’єднання “Gazgolder” і відтоді чи не кожного року випускає по платівці. На рахунку Ті Феста чимало хітів та фіт з репером Скриптонітом, якій вирізняється своїм не стандартним підходом до творчості та вимогливістю до якості музичного матеріалу.

Сольний концерт в “Ібіца”

До речі, назва першої платівки - це телефонний код Чернівців,  рідного міста Ті Феста. Кожен концерт співака - це особлива подія в клубному житті міста та неповторний драйв. Кліп на пісню “Ламбада” набрав майже 100 мільйонів переглядів, а відео на один з перших хітів “Улети” переглянуло 109 мільйонів користувачів платформи YouTube.

Однак, що може бути краще, аніж живий виступ на березі Чорного моря? Незабутня вечірка і танці до ранку чекають на тебе! Проникливі тексти, енергійні біти та неймовірна музика! Все для твого яскравого відпочинку!

Щоб потрапити на концерт Ті Фест в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Одесі? На концерт Т-Fest!

  1. Улюблені композиції
  2. Яскрава вечірка твого літа
  3. Неймовірний вокал

Ті Фест пісні:

  • “Улети”
  • “Скандал”
  • “Иностранец”
  • “Как дела?”
  • “Улыбнись солнцу”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код