Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 березня 2022

Сублімація любові

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

“Сублімація любові” в Києві!

4 березня 2022 року у Freedom Hall (Фрідом Хол) відбудеться пристрасна італійська комедія “Сублімація любові” в Києві! Закохатися може будь-хто. Але у певному віці бути спокусником вже не дуже просто, особливо, якщо твоя обраниця - молода журналістка. Паола миттєво прибрала до рук серце Леоне - політика похилого віку. Але життєвий досвід - це чи не єдина перевага нашого закоханого. Тому Леоне вирішує видати себе за літератора.

Італійська комедія за участі Ольги Сумської

Тим більше що справжній драматург йому теж знайомий. Це маловідомий і значно молодший за політика П’єтро, який готовий обміняти свій талант на гроші. Тепер сеньйор Леоне отримує оплески,  а Паола тим часом опиняється в обіймах справжнього автора. Хоча, може, все так просто лише на перший погляд? І Паола розпочинає свою власну гру з почуттями?

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Сублімація кохання” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дружину в Києві? На виставу “Сублімація кохання”!

  1. Легка романтична комедія
  2. Інтригуючий сюжет
  3. Зіркові актори

Автор: Альдо де Бенедетті

Жанр: комедія

У ролях:

  • Нар. арт. України Ольга Сумська
  • Нар. арт. України Євгеній Паперний
  • Засл. арт. України Віталій Борисюк
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код