Категорії Інформація
Каси Додати подію
Контрабас розбушувався
17 листопада 2023

Контрабас розбушувався

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

Про подію

"Контрабас розбушувався" в Черкасах!

Академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка запрошує вас на постановку комедійної п'єси А. Володарського "Контрабас розбушувався" в Черкасах. У цій п'єсі є все, що необхідно глядачеві: повороти сюжету, що лоскочать нерви,  незручні дурні положення, в яких опиняється наш герой Геннадій Куріцин. І звичайно, любов. Здається, доля головного персонажа  настільки хитромудро тоне в повсякденних колізіях і безглуздих інтригах, що  вже ніщо не може врятувати його від себе самого.

Сучасна комедія положень

Але тут приходить вона ... Це твір про нашу з вами повсякденність і все те, що дозволяє хоч на мить відволіктися від неї, а то і зовсім тримає нас на плаву. Це не перша спільна робота О. Володарського і режисера В. Жили, творчий тандем яких вже здобув заслужений успіх в нашому театрі на виставі «Олена не прийшла додому».

Щоб потрапити на комедійну виставу за п'єсою "Контрабас розбушувався" в Черкасах, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Решта сучасних театральних вистав в афіші Черкас чекають на цьому сайті.

Де посміятися і добре провести час в Черкасах? На виставі "Контрабас розбушувався"! 

  1. Гострі і несподівані повороти сюжету
  2. Гумор і тонка іронія сучасної п'єси
  3. Блискуче виконання акторів театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код