Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гарік Кричевський
17 березня 2022

Гарік Кричевський

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури «Дружба народів»
м. Черкаси, б-р Шевченка, 249

Про подію

Гарік Кричевський в Черкасах!

5 березня 2022 року у Палаці культури "Дружби народів" пройде виступ Гарика Кричевського в Черкасах. Пісні знаменитого шансоньє одночасно чіпають і знаходять відгук у будь-якому слухачеві. Це той самий хлопчина з сусіднього двору, що колись був нашим приятелем, однокласником або навіть другом. Завдяки такому ореолу романтики і легкому нальоту авантюризму його композиції стали загальновідомими хітами. Не обов'язково бути досвідченим поціновувачем шансону, щоб без утруднення розпізнати всім знайомі нотки.

Сольний концерт шансоньє

У програмі сольного виступу цього вечора будуть не тільки перевірені часом та улюблені слухачеві хіти. Також Гарік Кричевський презентує нові композиції зі свого останнього студійного альбому. Концерт пройде на відкритому майданчику, що особливо важливо для дотримання всіх карантинних заходів. Додатковим бонусом буде можливість насолодитися всією красою природи нашого чудового краю і отримати неймовірний набір вражень.

Щоб потрапити на сольний концерт Гаріка Кричевського в Черкасах, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше цікавих концертів афіші Черкас шукайте на нашому сайті.

Де послухати справжній шансон в Черкасах? У Палаці культури "Дружби народів" і концерті Гарика Кричевського!

  1. Пісні, знайомі кожному
  2. Живий звук і крута сцена
  3. Майданчик на березі Дніпра

«Selena Family Resort» - великий готельно-ресторанний комплекс. Завдяки своєму розташуванню на самому березі Дніпра він забезпечує можливість прекрасного сімейного відпочинку і цікавого дозвілля. Гостям доступні пляж, басейни, ресторан та інші умови для комфортних і насичених вихідних.

КОНЦЕРТНА ИВЕНТ-АРЕНА "SELENA» це:

  • Загальна площа арени перевищує дві тисячі метрів квадратних;
  • Передбачені додаткові екрани для комфортного перегляду;
  • Понад три тисячі місць, що з урахуванням карантинних норм може забезпечити одночасне розміщення до півтори тисячі гостей;
  • Великі заходи і гучні імена по суботах!

Пісні Кричевського:

  • «Киевлянка»,
  • «Мой номер 245»,
  • «Привокзальная»,
  • «Осенний вечер».
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код