Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 листопада 2020

Антитіла

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ДК Химиков
ул. Ленина, 37, г. Северодонецк

Про подію

“Антитіла” в Сєвєродонецьку!

4 листопада 2020 року  у Палаці Культури Хіміків відбудеться довго очікуваний концерт гурту “Антитіла”, який привезе до міста свій альбом «Hello»! Це неймовірна подія котиться Україною вже з кінця лютого, а перша частина туру розпочалася ще 25 травня 2019 року  у Львові. Успіх стадіонних концертів був такий великий, що Тарас Тополя ще у листопаді 2019 року оголосив про другу частину всеукраїнського туру «Hello».  Тим більше, що на музикантів обрушився вихор листів та повідомлень - всі чекали на “Антитіла” у своєму місті.

Концерт «Hello» тур

І ось вони їдуть! А разом із ними - звукове і світлове обладнання, яке отримало відзнаку на галузевій виставці в США у 2018 році, і якого ще не було в Україні, а також - неймовірна сцена, вагою 68 тон, яку адаптували спеціально для туру. Ну і на останок - купа ваших улюблених хітів та пісні з нової платівки, які вже стали хітами! Це вже восьмий масштабний тур за історію гурту і кожен раз “Антитіла” доводять, що вони здатні здивувати ще і ще! Шоу «Hello» - це два роки підготовки та спільні зусилля не тільки музикантів, а й технічної команди гурту. І звичайно, результат шаленої підтримки тисяч прихильників у кожному місті, які заслуговують тільки на найкраще.

Щоб відвідати концерт гурту “Антитіла” у Сєвєродонецьку, купуйте квитки на нашому сайті та в касі міста. Ціна квитків від 220 до 490 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

“Антитіла” пісні:

  • Буде син
  • Лови момент
  • Вірила
  • Люди як кораблі
  • Одинак
  • Все красиво
  • У книжках
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код