Категорії Інформація
Каси Додати подію
Анна Кареніна
18 лютого 2022

Анна Кареніна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

Про подію

"Анна Кареніна" в Черкасах!

18 лютого 2022 року Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка запрошує до себе гостей на постановку спектаклю за знаменитим романом Л.М. Толстого "Анна Кареніна" в Черкасах. Сам роман був написаний великим класиком на зламі епох в останній третині XIX століття, коли звичні засади побуту  і звичаїв  світського суспільства очевидно потребували оновлення і перегляду. Письменник не раз на сторінках роману порівнює актуальні традиції з поглядами і звичаями жителів Стародавнього Риму часів його занепаду. 

Вистава за участю Ольги Сумської 

У центрі уваги вистави - сім'я Кареніних, яка тільки на перший погляд живе цілком звичним  розміреним життям, повним дрібних клопотів і монотонного побуту. Удавана гармонійність відносин подружжя - це тільки завіса, за якою ховається нещасливе вимушене співіснування. Анну досить рано видали заміж за людину, до якої  вона не відчуває ні ніжної любові, ні теплої прихильності.

До того ж, чоловік Анни значно старший за дружину, але вона намагається бути зразковою дружиною і матір'ю. І ось, в такий злощасній комбінації героїню нарешті наздоганяє довгоочікуване пристрасне почуття до іншого. Конфлікт бажаного особистого щастя і материнського начала породжує внутрішні метання, з яких вбачається тільки один можливий шлях втечі ...

Головну роль в цій постановці виконає народна артистка України Ольга Сумська, відома публіці численними ролями в кіно і телевізійних проектах. Побачити її на театральній сцені - справжній подарунок для всіх поціновувачів драматичного мистецтва.

Щоб потрапити на виставу "Анна Кареніна" за участю Ольги Сумської в Черкасах, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч відмінних театральних постановок в афіші Черкас доступні на сторінках нашого порталу.

На яку класичну трагедію сходити зі своєю парою в Черкасах? На як і раніше актуальну історію нещасливого кохання "Анна Кареніна"

  1. Блискуча гра всіх акторів
  2. Нестаріюча історія кохання
  3. Сюжет знаменитого роману

Ролі виконують:

  • Ольга Сумська, народна артистка України
  • Інна Рощина
  • Артем Лебедєв
  • Віталій Протасов

Йде російською мовою з субтитрами

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код