Категории Информация
Кассы Добавить событие
ОРКЕСТРОВАЯ МИСТЕРИЯ
30 ноября 2023

ОРКЕСТРОВАЯ МИСТЕРИЯ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
бульвар Шевченка, 234

О событии

Останній місяць осені може бути не тільки сірим і похмурим! Гарантуємо, що нова програма «Оркестрової містерії» додасть у ваші будні яскравості та надовго зарядить позитивними враженнями. Усе через те, що в Черкаському театрі Шевченка звучатимуть композиції з відомих мюзиклів і оперет.

Цього разу концерт складається з трьох блоків: класичного, ліричного й «пікантного», кожен з яких знайде свого поціновувача. Ви почуєте рок-оперу «Ісус Христос – суперзірка», номери з американського мюзиклу «Вестсайдська історія» та німецького мюзиклу «Елізабет», композиції з фільмів «Мулен Руж», «Містер Ікс», «Сільва».

На вас чекає чимало вокальних номерів у довершеному виконанні заслужених артистів України Сергія Андрощука й Наталки Мамалиги, арт-директорки та учасниці міжнародного проєкту «Spirit of Music» Маргарити Бєлкіної і Анастасії Буйницької, акторів Черкаського театру Шевченка. Повноправними учасниками видовищного дійства стануть артисти балету, які підготували справжнє шоу. Готові якнайповніше відчути атмосферу Бродвею?

Предварительный заказ
Заявка на промо-код